Vacatures

2D/3D Modelleur - Ontwerper

Wil jij meer dan alleen tekenen? Word jij enthousiast van het visueel zien groeien van het eindresultaat? Houd jij van complexe multidisciplinaire projecten waarbij jouw creativiteit noodzakelijk is? Jouw model is de basis van ons complexe project. Interesse? Wij wel in jou!

AAB adviseert klanten in de (glas)tuinbouw in het realiseren van complexe, innovatieve en duurzame vraagstukken op gebieden als (duurzame)energiezaken, (aard)warmte, corporate finance, ruimtelijke ontwikkeling, techniek, modellering en makelaardij. Om ons daarmee te helpen zijn wij op zoek naar een 2D/ 3D modelleur met ervaring in het modelleren van (werktuig)bouwkundige systemen, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan zeker verder.


Wat doe je als 2D/ 3D modelleur?

In de functie van 2D/ 3D modelleur ontwerp en modelleer je gebouwen en installaties variërend van duurzame (warmte) projecten tot innovatieve glastuinbouwprojecten. De uitdaging ligt in je nauwkeurigheid door de veelzijdigheid aan projecten en technische installaties als geothermiecentrales tot warmtenetten en verwarmings- en koelinstallaties tot duurzame elektra- en warmteproductie. Dagelijks ben je bezig met:

 • Het maken van 3D modellen in Autodesk AutoCad, Inventor of Revit en deze uitwerken tot prachtige video impressies in 3DS max en Enscape;
 • Het maken van bestek- en ontwerptekeningen;
 • Het meedenken met de technische projectleider;
 • Het samenwerken met het team van enthousiaste collega’s.


Enkele modelleringsprojecten uitgelicht:

 • Het ontwerpen van Dezhou Horti Center China;
 • Het ontwerpen van World Horti Center Honselersdijk;
 • Het ontwerpen van verwerkingsruimte ENZA zaden.


Wat verwachten we van jou?

Je gaat altijd enthousiast te werk en doet alles wat je doet grondig. Je bent een teamspeler die staat voor kwaliteit en professionaliteit. Je staat open voor het werken met of willen leren van andere programma’s. Wij staan niet stil, jij toch ook niet?

Verder herken jij jezelf in het onderstaande:

 •  Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau in een technische richting;
 • Je hebt ervaring opgedaan met tekenprogramma’s als: Autodesk AutoCad en Inventor of Revit;
 •  Je vindt het leuk om (deels) geautomatiseerde 3D modellen te ontwikkelen;
 • Je vindt het leuk om te sparren met collega’s om zo te komen tot een kwalitatief model.


Waar kom je te werken?

AAB ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers duurzame projecten. We zijn een platte organisatie met zo een 40 specialisten en houden ons bezig met de meest hightech, innovatieve en duurzame projecten. We ondersteunen onze klanten op het gebied van vergunningen, bedrijfseconomische en de technische kant.

Vanuit de afdeling engineering ben je ondersteunend aan je collega’s van techniek. Je wordt onderdeel van een ervaren team van collega’s die houden van een geintje. Het team bestaat uit: een projectleider en 3 collega-modelleurs en samen hebben één doel voor ogen ‘opdrachtgevers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambitie te verwezenlijken’. Door het toenemende aantal projecten zijn wij nu zoekende naar een collega-modelleur.


Dit krijg je van ons

Wij bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid te doen wat je leuk vindt, want dan ben je er vanzelf goed in. Hoe doen wij dit? Jouw dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen, waarderen door middel van borrelen op vrijdagmiddag, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis, inhoudelijke kennissessies met gastsprekers en complimenteren.

Daarnaast bieden we je ook:

 • Een marktconform salaris gebaseerd op opleidings- en ervaringsniveau;
 • Pensioenopbouw via onze geselecteerde pensioenverzekering, zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn: 26 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, bovengemiddelde maandelijkse reiskostenvergoeding en studie- en opleidingsmogelijkheden.


Hoe nu verder

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

We zullen met veel interesse je motivatie en curriculum vitae bekijken. Als het lijkt te passen, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Na het gesprek laten we beiden alles even bezinken en als we nog steeds enthousiast zijn, zullen we een vervolgafspraak plannen zodat we meer in detail naar jouw functie kijken. De laatste stap is om te kijken of we eruit komen met de voorwaarden; nagenoeg altijd komt dat wel goed. Het bepalen van een startdatum is het enige dat rest.

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.