Vacatures

Adviseur energiemanagement

Ben jij iemand die niet graag op de reservebank zit? Maar iemand die lef heeft om beslissingen te nemen? Wil jij dat jouw toegevoegde waarde direct wordt gezien? Door jouw advies op het gebied van energiemanagement realiseer je direct een kostenbesparing en een optimale inzetbaarheid. Interesse? Wij zoeken een adviseur energiemanagement! 

AAB adviseert klanten in de (glas)tuinbouw in het realiseren van complexe, innovatieve en duurzame vraagstukken op gebieden als (duurzame)energiezaken, (aard)warmte, corporate finance, ruimtelijke ontwikkeling, techniek, modellering en makelaardij. Om ons daarmee te helpen zijn wij op zoek naar een adviseur energiemanagement met ervaring in de dagelijkse aansturing van WKK-installaties bij tuinders, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan zeker verder.

Wat doe je als adviseur energiemanagement?
In de functie van adviseur energiemanagement ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse energiebehoefte van jouw opdrachtgever. Je houdt je bezig met de vraag en aanbod van elektriciteit en warmte, waarbij het belangrijk is dat de opgeslagen warmte op peil wordt gehouden. Het analyseren en interpreteren van energiedata is hierbij erg belangrijk, zonder deze informatie kun je niet het juiste energieadvies geven. Dagelijks ben je bezig met:

  • Het meest voordelig aansturen van diverse productie-installaties als WKK installaties en warmtepompen;
  • Het opstellen van korte energierapportages, zodat de opdrachtgever wordt geïnformeerd;
  • Het uitvoeren van verduurzamingsonderzoeken en andere haalbaarheidsstudies;
  • Je doet het niet alleen! Samen met jouw energiecollega’s heb je als doel de opdrachtgever zo goedkoop mogelijk voorzien in haar energiebehoefte.

Wat verwachten we van jou? 
Jij bent die ondernemende collega die beslissingen durft te nemen en de opdrachtgever voorziet in een oprecht advies. Die vertrouwen krijgt doordat je kosten bespaart en wordt gezien als verantwoordelijk en betrouwbaar. Verder herken je jezelf in het onderstaande: 

  • Je hebt een MBO+/ HBO werk-/ denkniveau;
  • Enige ervaring is meer dan welkom, maar zeker niet noodzakelijk. Je kunt het ook gewoon leren;
  • Je werkt klantgericht met een kritische blik, waarbij assertiviteit is vereist.

Waar kom je te werken?
AAB ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers duurzame projecten. We zijn een platte organisatie met zo een 40 specialisten en houden ons bezig met de meest hightech, innovatieve en duurzame projecten. We ondersteunen onze klanten op het gebied van energiezaken, ruimtelijke ontwikkeling, bedrijfseconomische en de technische kant.

Vanuit de afdeling energie begeleid je opdrachtgevers in het goed inzichtelijk maken haar energieverbruik en kosten. Het team biedt begeleiding en ondersteuning bij het nemen van beslissingen op de korte en lange termijn. Vraagstukken zoals: warmtenetwerken, opslag van energie, CO2 emissie en haarbaarheid van innovatieve oplossingen passen uitstekend bij ons. Met ons team van 8 collega-adviseurs help je opdrachtgevers, die weten waar ze naar toe willen en waarom, hun ambitie te verwezenlijken.

Dit krijg je van ons
Wij bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid te doen wat je leuk vindt, want dan ben je er vanzelf goed in. Hoe doen wij dit? Jouw dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen, waarderen door middel van borrelen op vrijdagmiddag, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis, inhoudelijke kennissessie met gastsprekers en complimenteren. Daarnaast bieden we je ook:

  • Een marktconform salaris gebaseerd op opleidings- en ervaringsniveau;
  • Pensioenopbouw via onze geselecteerde pensioenverzekering, zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
  • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn: 26 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, bovengemiddelde maandelijkse reiskostenvergoeding en studie- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe nu verder
Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

We zullen met veel interesse je motivatie en curriculum vitae bekijken. Als het lijkt te passen, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Na het gesprek laten we beiden alles even bezinken en als we nog steeds enthousiast zijn, zullen we een vervolgafspraak plannen zodat we meer in detail naar jouw functie kijken. De laatste stap is om te kijken of we eruit komen met de voorwaarden; nagenoeg altijd komt dat wel goed. Het bepalen van een startdatum is het enige dat rest.

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.