Vacatures

Afdelingsmanager Energie

De functie

Als afdelingsmanager Energie ben je verantwoordelijk voor de groeiambities van de afdeling. De afdeling houdt zich bezig met de diensten voor onze energieklanten, zowel projectmatig als op abonnementsniveau. Je bent voorzitter van het afdelingsoverleg, coacht de afdelingscollega’s en denkt mee over ontwikkelingen binnen en buiten AAB. Daarnaast denk je mee op strategisch niveau als lid van het managementteam.

Het is een mooie functie waar je kartrekker zal zijn in een team van zeer professionele energiespecialisten en je vrijheid krijgt om de doelstellingen van de afdeling en het team, maar ook klantwensen te vertalen in concrete acties.

Wat we verwachten

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau. Je hebt leidinggevende capaciteiten en hebt een bedrijfskundig inzicht. Daarnaast beheers je communicatieve en commerciele vaardigheden en enige kennis van IT is pre. Je bent voor deze functie fulltime beschikbaar.

Waarom AAB

Hoe leuk het is om onderdeel uit te maken van ons team en wat we je bieden, lees je op deze pagina.

Hoe nu verder

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.