Vacatures

Makelaar taxateur

Ben jij commercieel sterk, klantgericht en ken je de ins en outs van de glastuinbouw? Houd je van onderzoeken en onderhandelen, en krijg je energie van netwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AAB adviseert klanten in de (glas)tuinbouw in het realiseren van complexe, innovatieve en duurzame vraagstukken op gebieden als (duurzame)energiezaken, (aard)warmte, corporate finance, ruimtelijke ontwikkeling, techniek, modellering en makelaardij. Om ons daarmee te helpen zijn wij op zoek naar een (beginnend) makelaar/ taxateur. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan zeker verder.

Wat doe je als makelaar-taxateur?
Als makelaar-taxateur ben je dagelijks actief in de wereld van het vastgoed en dan in het bijzonder glastuinbouw. Je taxeert glastuinbouwbedrijven en houd je bezig met het aan- en verkopen van (glastuinbouw) onroerend goed. Je bent dagelijks bezig met het geven van vastgoedadvies en het begeleidingen van herontwikkelingstrajecten. 

Verder bestaat je dag uit:

 • Het bemiddelen bij de aan- en verkoop van onroerend goed;
 • Het taxeren van onroerend goed;
 • Het adviseren van klanten op het gebied van vastgoed;
 • Het creëren van meerwaarde door herontwikkeling van vastgoed; 
 • Het onderhouden van je netwerk. 

Wat verwachten we van jou?
Als échte netwerker ga je altijd enthousiast te werk en weet vertrouwen te winnen. Je doet dit door integer en nauwkeurig te werk te gaan. Je bent communicatief vaardig, commercieel ingesteld en hebt een goed gevoel voor cijfers. Verder herken jij jezelf in het onderstaande:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau;
 • Je hebt kennis van de glastuinbouw;
 • Je bent bereid om Recognised European Valuer (REV) te worden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed zowel in woord en geschrift.

Waar kom je te werken?
AAB helpt klanten, die weten waar ze naar toe willen en waarom, haar ambities te verwezenlijken. Dagelijks zijn wij bezig om voor onze klanten hun duurzame projecten te realiseren. We zijn een platte organisatie met zo’n 40 specialisten. ‘Wij helpen onze klanten echt’ en realiseren samen de benodigde oplossing. Dit doen we met elkaar, waarbij collegialiteit en behulpzaamheid de norm is.

Je vormt samen met 3 collega-makelaars één team. Als team willen we de ambities van onze klanten waarmaken zonder onze kernwaarden (professioneel, integer, oplossingsgericht en verantwoordelijk) uit het oog te verliezen. We werken samen, maar zijn zeer autonoom. We zijn gedreven, punctueel en zeker in voor een geintje. We hebben een zeer afwisselende functie waarbij klantbezoek en kantoorwerkzaamheden in balans zijn. Als makelaar-taxateur weet je één ding zeker; géén dag is het zelfde!

Dit krijg je van ons
Wij bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid te doen wat je leuk vindt, want dan ben je er vanzelf goed in. Hoe doen wij dit? Jouw dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen, waarderen door middel van borrelen op vrijdagmiddag, maandattentie, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis, inhoudelijke kennissessies met gastsprekers en jou voorzien van de benodigde feedback om verder te ontwikkelen. 

Daarnaast bieden we je ook:

 • Een marktconform salaris gebaseerd op opleidings- en ervaringsniveau;
 • Pensioenopbouw via onze geselecteerde pensioenverzekering, zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn: 26 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, bovengemiddelde maandelijkse reiskostenvergoeding en studie- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe nu verder
Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

We zullen met veel interesse je motivatie en curriculum vitae bekijken. Als het lijkt te passen, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Na het gesprek laten we beiden alles even bezinken en als we nog steeds enthousiast zijn, zullen we een vervolgafspraak plannen zodat we meer in detail naar jouw functie kijken. De laatste stap is om te kijken of we eruit komen met de voorwaarden; nagenoeg altijd komt dat wel goed. Het bepalen van een startdatum is het enige dat rest.

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.