Actueel

AAB bemachtigt accreditatie ELBHO Erkend Stagebedrijf HBO WO

12 SEP, 2023 AAB bemachtigt accreditatie ELBHO Erkend Stagebedrijf HBO WO

Opleiding maar ook coaching en ondersteuning zijn van groot belang bij het vervullen van een (afstudeer)stage.

Binnen AAB is voor elke expertise een bedrijfsbegeleider beschikbaar en wordt voldaan aan de vele voorwaarden die gesteld worden om de accreditatie als erkend stagebedrijf te mogen ontvangen.
Dankzij dit keurmerk weten studenten en onderwijsinstellingen dat het met stagebegeleiding en uitvoering van opdrachten wel goed zit.

 

AAB heeft voor maar liefst 51 opleidingen een erkenning afgegeven gekregen. De erkenningsadviseur van ELBHO heeft een bezoek gebracht en getoetst aan de voorwaarden en is tot de conclusie gekomen dat “dit bedrijf [AAB] een grote mate van professionaliteit uitstraalt, waar volop wordt samengewerkt door adviseurs [en ingenieurs], allen hoog opgeleid en met veel ervaring”. Daarnaast geeft de erkenningsadviseur aan dat het een mooie kans is om te werken onder goede begeleiding, aan uitdagende projecten op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

 

Overigens heeft AAB naast stageplaatsen en vacatures ook ruimte voor werkstudenten waarbij het rooster het toelaat om bij voorkeur 2 dagen of meer bij AAB te werken en (ook) ervaring op te doen. Ook voor deze groep is uiteraard voldoende begeleiding en ondersteuning aanwezig.

 

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen?

Neem contact op
Heeft u vragen? Heeft u vragen?