Over ons

Missie en kernwaarden

Over ons

Missie en kernwaarden

Missie:

“Wij staan voor groei en ontwikkeling van onze medewerkers én opdrachtgevers en leveren integrale en effectieve oplossingen die de tuinbouw- en energiesector innovatief, competitief én verantwoord duurzaam maken.”

Kernwaarden 

DUURZAAM: Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid op het gebied van: energie, milieu, water, bedrijfscontinuïteit en de relatie met en het welzijn van onze medewerkers en opdrachtgevers.

SAMENWERKEND: Wij geloven in de kracht van samenwerking. Wij waarderen de unieke bijdrage van elk individu en stimuleren een cultuur van open communicatie, respect en ontwikkeling.

OPLOSSINGSGERICHT: Wij handelen bewust en inventief om te komen tot een integrale oplossing.

VERANTWOORDELIJK: Wij zijn integer, professioneel, onafhankelijk, betrouwbaar en aanspreekbaar.

GEDREVEN: Wij zijn gepassioneerd en gemotiveerd om de beste resultaten te behalen.

“Wij laten ons sinds 1985 dagelijks uitdagen door onze klanten die het beste resultaat willen halen op basis van onze diensten.  Onze praktisch ingestelde adviseurs, ingenieurs en makelaars kijken daarbij verder dan de oplossingen die in het verleden zijn bedacht.  Door ons in te zetten voor innovatieve en vooruitstrevende ondernemingen en projecten lopen wij voorop op het gebied van: techniek, energie, makelaardij, corporate finance, vergunningen en (aard)warmte.

 

Wij werken voor een brede groep ondernemingen zowel nationaal als internationaal. Hoewel onze roots in de glastuinbouwsector liggen, werken wij ook veelvuldig voor bedrijven buiten deze sector omdat onze kennis en no-nonsense aanpak breed inzetbaar zijn.”

Wil jij meer weten over een van de functies, bekijk de werken-bij pagina

Bekijk vacatures
Heeft u vragen? Heeft u vragen?