Actueel

AAB en Serres Toundra komen belofte na aan Greenport Westland-Oostland

17 DEC, 2015 AAB en Serres Toundra komen belofte na aan Greenport Westland-Oostland

De eerste aanbestedingen bij bedrijven in Greenport Westland-Oostland voor het project in het Canadese Saint Félicien zijn gedaan. Hiermee wordt een belofte nagekomen welke is gemaakt tijdens de Canadese handelsmissie afgelopen mei door AAB en Serres Toundra.

Tijdens deze handelsmissie hebben AAB en Serres Toundra, onder toeziend oog van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, de opdracht ondertekend voor het uitvoeren van de aanbestedingen voor de eerste fase van een glastuinbouwcomplex van circa 40 hectare in Saint Félicien, nabij Quebec. Hierbij is een bedrag gemoeid van 100 miljoen CA dollar waarvan het overgrote deel aanbesteed zal worden bij bedrijven in Greenport Westland-Oostland.

Na het ondertekenen van deze verklaring heeft men niet stil gezeten bij AAB en Serres Toundra. Van de beloofde 100 miljoen CA dollar is inmiddels de eerste 25 miljoen CA dollar toegekend aan grotendeels Westlandse bedrijven. AAB, dienstverlener gespecialiseerd in de glastuinbouw met adviseurs, ingenieurs en makelaars, zal het bouwmanagement van het gehele project verzorgen en zal ook personeels- en managementadvies aan Serres Toundra leveren.

Betrokken bij de eerste fase van dit project zijn KUBO Tuinbouwprojecten, T. Stolze Installatietechniek, Priva, WPK Van der Lugt en Hortimat. De onderhandelingen met DLVplant en Demokwekerij Westland bevinden zich in de afrondende fase.

Het glastuinbouwbedrijf zal in 4 fases gerealiseerd worden en zal naar verwachting in 2019 zijn afgerond.

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen?

Neem contact op
Heeft u vragen? Heeft u vragen?