Actueel

AAB geeft lezing tijdens Seed meets Technology

14 SEP, 2023 AAB geeft lezing tijdens Seed meets Technology

AAB is aanwezig tijdens het evenement Seed meets Technology in Zwaagdijk-Oost waarbij Marc Vijverberg op donderdag een lezing zal geven: "sustainable growth by masterplanning". 

"Seed meets Technology" is een evenement waar de focus ligt op innovatieve zaadtechnologie, variëteit assortiment en het toevoegen van waarde aan zaad voor de tuinbouw. De initiatiefnemers, samen met andere bedrijven die verbonden zijn aan de zaadindustrie, willen het programma versterken met thema's zoals zaadbehandeling, fenotypering, zaadverwerkingsapparatuur, ondersteuning bij fokkerij, duurzame gewasbescherming en teeltsystemen. In de tentoonstellingshal en bij het demoveld worden nieuwe producten (of diensten) getoond om interactie met bezoekers te bevorderen.


Tijdens deze dagen zijn er verschillende lezingen te volgen. Op donderdag om 12.00 uur zal Marc Vijverberg namens AAB een lezing geven “sustainable growth by masterplanning”. Indien u aanwezig wilt zijn, kunt u zich via onderstaande link aanmelden.


Marc Vijverberg zal aandacht besteden aan de overwegingen die er zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe faciliteit. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Waarmee moet je starten
  • Wat wil je bereiken
  • Welke eisen worden gesteld
  • Wordt het project in 1 of meerdere fasen gerealiseerd
  • Moeten de faciliteiten nog aanpasbaar of uit te breiden zijn
  • Welke eisen zijn er op het gebied van duurzaamheid en energietransitie
  • Waarmee moet worden rekening gehouden bij klimaat, hygiëne enz

De open dagen worden gehouden van 26 t/m 28 september 2023 tussen 9.00-17.00 uur op dinsdag en woensdag en op donderdag van 9.00-16.00 uur aan de Tolweg 13 in Zwaagdijk-Oost.

 

Registreren

Klik hier voor algemene toegang tot het evenement

Klik hier voor deelname aan de lezing "sustainable growth by masterplanning"

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen?

Neem contact op
Heeft u vragen? Heeft u vragen?