Actueel

Huisvesting voor arbeidsmigranten

30 MRT, 2020 Huisvesting voor arbeidsmigranten

In deze tijd van onzekerheid is de vraag naar goede gezonde werknemers groter dan ooit. Arbeidsmigranten hebben hierbij een belangrijke rol, waarbij uitstekende huisvesting met bijpassend beheer onmisbaar is. Immers draagt een goede huisvesting bij aan het woongenot en daarbij ook aan de motivatie en fitheid van de medewerkers.

AAB werkt voor glastuinbouwondernemers en uitzendbureaus door heel Nederland aan huisvestingslocaties voor arbeidsmigranten. Onlangs werden de eerste woonplekken opgeleverd van het park in Marknesse van glastuinbouwbedrijf Hoogweg en uitzendbureau Level One voor 300 bewoners. AAB heeft daar als vergunningsadviseur een belangrijke bijdrage mogen leveren.

Enige tijd geleden is de eerste vergunning voor de huisvesting van arbeidsmigranten in de gemeente Lansingerland verleend, ook al wordt daar nog gewerkt aan het beleid. In deze gemeente zijn we betrokken bij diverse nieuwe huisvestingsinitiatieven.

Wij hebben ruime kennis van vergunningstrajecten en bouwtechnische oplossingen. AAB is op de hoogte van de wetgeving en normen en weet als geen ander hoe belangrijk het leefklimaat voor de zowel de bewoners als de omgeving is. Dialoog en overleg met de omgeving is van essentieel belang bij huisvestingsinitiatieven. AAB adviseert hierbij zodat vergunningsprocedures zo soepel mogelijk verlopen. Wij zijn de aangewezen partner als het gaat over realiseren van huisvesting voor arbeidsmigranten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Alwin van Ruijven, bereikbaar op:
Telefoonnummer: 0174 - 637 637
E-mail: a.vanruijven@aabnl.nl

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen?

Neem contact op
Heeft u vragen? Heeft u vragen?