Actueel

Ondertekening samenwerkings overeenkomst WHC-gebouw

13 FEB, 2017 Ondertekening samenwerkings overeenkomst WHC-gebouw

Onlangs is voor de bouw van het World Horti Center (voorheen WOW) de samenwerkingsovereenkomst tussen de opdrachtgever Onroerend Goed B.V. en de uitvoerende partijen Smiemans Projecten en Verkade Klimaat getekend.

Smiemans Projecten neemt de bouw van de bovenbouw van het innovatiecentrum voor haar rekening. Deze bestaat uit een glazen kasconstructie welke gebouwd wordt op de onderbouw van Eekhout Bouw. De verwachting is dat zij in week 12 (medio maart) hiermee gaan starten.

Zodra het gebouw wind- en waterdicht is (eind mei) start Verkade Klimaat met de aanleg van de verwarmingsinstallatie. In die periode zal ook worden gestart met de inrichting van het gebouw.

Voorafgaand aan het ondertekenen van de overeenkomst vond het samenstellen van de aanbestedingsprocedure plaats d.m.v. het opstellen van bestekken, voorwaarden, offertevergelijkingen en het bijwonen van de aanbestedingsgesprekken. Dit gehele traject werd begeleid door AABnl.

Op dit moment zijn de funderingsbalken gestort met beton en wordt het leidingwerk onder de vloer aangebracht. Eind week 9 wordt verwacht de begane grond vloer te storten. In week 12 zal gestart worden met de staalconstructie en het dak.

Foto links: ondertekening van de overeenkomst tussen Onroerend Goed B.V. en Verkade Klimaat, door v.l.n.r. onderste rij: Peet van Adrichem (Demokwekerij Westland), John van Adrichem (PvA Financieel), Thomas Collignon (Verkade Klimaat), Johan Kos (Proeftuin Zwaagdijk), Mark Zwinkels (GFFX). V.l.n.r. bovenste rij: Wim van der Valk (Verkade Klimaat) en Ron van Luijk (AABnl)

Foto onder: ondertekening van de overeenkomst tussen Onroerend Goed B.V. en Smiemans Projecten, door v.l.n.r. onderste rij:  Peet van Adrichem (Demokwekerij Westland), John van Adrichem (PvA Financieel), Jeroen Smiemans (Smiemans Projecten), Johan Kos (Proeftuin Zwaagdijk), Mark Zwinkels (GFFX). V.l.n.r. bovenste rij: Jan Valstar (Smiemans Projecten), Marc van Weerdenburg (Smiemans Projecten) en Maik Rodenrijs (AABnl)

Samenwerkingsovereenkomst WOW-Smiemans

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen?

Neem contact op
Heeft u vragen? Heeft u vragen?