Actueel

AAB opnieuw ISO 9001 gecertificeerd

25 OKT, 2018 AAB opnieuw ISO 9001 gecertificeerd

AAB is trots te kunnen melden dat na controle van Quality Masters het ISO 9001 certificaat opnieuw is verlengd voor 3 jaar.

AAB is al sinds 1999 ISO 9001 gecertificeerd voor het verstrekken van adviezen en begeleiding van zaken en projecten op het gebied van nieuwbouw en techniek, architectuur, bedrijfskunde, energiezaken en makelaardij ten behoeve van de glastuinbouwsector en haar directe omgeving. Door deze verlenging is AAB al 19 jaar ISO gecertificeerd.

NEN-EN-ISO 9001:2015 is een internationale norm voor het Kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Het Kwaliteitsmanagementsysteem is met name gericht op de klantgerichtheid & -tevredenheid. De norm wordt zowel intern als extern gebruikt om te beoordelen of de organisatie voldoet aan de eisen/ wensen/ verwachtingen van klanten, de wet- en regelgeving en de bedrijfseigen eisen.

Elk nieuw certificaat is voor AAB én voor haar klanten de bevestiging dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van het leveren van haar diensten van een hoog, internationaal erkend, niveau is.

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen?

Neem contact op
Heeft u vragen? Heeft u vragen?