Actueel

Nieuwbouw Gediflora krijgt vorm

18 JUN, 2021 Nieuwbouw Gediflora krijgt vorm

In Staden (België) krijgt de nieuwe veredelingskas van bolchrysantenveredelaar Gediflora al aardig vorm. Nadat in maart de vergunning is verleend is een deel van de bestaande kassen gesloopt en wordt er gebouwd aan een nieuw toekomstbestendige veredelingskas met aangrenzend kantoorgebouw.

De 4400 m2 kas wordt voorzien van betonvloeren en wordt voor de helft ingericht met eb/vloed tafels en voor de helft met roltafels. De fundering ligt en afgelopen week is de beglazing afgemaakt. Deze week is de scherming aan de beurt. Onder het kantoorgebouw worden 4 meter diepe kelders gerealiseerd die dienst gaan doen als silo’s. De planning is om de kas in oktober op te leveren.

De nieuwbouw zal verwarmd gaan worden met restwarmte van een afvalverbrandingsinstallatie vanuit het Roeselaarse MIROM warmtenet.

AAB verzorgt voor dit project het projectmanagement, de aanbesteding en het ontwerp van de kas. Andere partijen die meewerken zijn o.a. Horconex, De Vijlder Verwarmingstechnieken, Elektro Aernoudt, Damme Bouw en Verkade Beton.

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen?

Neem contact op
Heeft u vragen? Heeft u vragen?