Actueel

Oplevering Beekenkamp in zicht

29 OKT, 2021 Oplevering Beekenkamp in zicht

Hoewel de hoeveelheid busjes en werklieden dit niet doen vermoeden, loopt de bouw van het nieuwe ‘research and development center’ aan de Oranjepolderweg in Maasdijk op z’n einde.
Eigenlijk zijn we gestart met het ‘begin van het einde'. Daar waar de aannemers en installateurs met name aan de afdelingen aan de Korte Kruisweg druk bezig zijn om nog de laatste vloeren te storten en alle bovengrondse installaties af te monteren, zijn we inmiddels ook gestart met de eerste vooropleveringen aan de andere zijde. Daarbij worden eindgebruikers, adviserende en uitvoerende partijen ingeschakeld om tot een optimaal en breed gedragen eindresultaat te komen.
Er wordt op verschillende vlakken veel van alle partijen gevraagd, maar het resultaat mag er nu al zijn. Een knap staaltje werk van iedere betrokkene aan dit mooie project!

Naar verwachting worden in week 47 de eerste afdelingen in gebruik genomen. Tegen het einde van het jaar, zullen ook de andere afdelingen worden overgedragen aan de Beekenkamp Group.
Na de oplevering zal deze hightech faciliteit dienen voor de veredeling van eigen genetica en research & development. Het complex kent dan 28 teeltafdelingen, diverse koel- en klimaatcellen, technische ruimtes, een verwerkingsruimte en een hoogwaardig kantoor (met kantine, spreek- en overlegruimtes) en laboratorium.

Lees hier het eerdere bericht over dit project.

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen?

Neem contact op
Heeft u vragen? Heeft u vragen?