Vacatures

Junior adviseur stikstofdepositie

Stikstof is hét maatschappelijke thema dat impact heeft op welzijn van mens, natuur, milieu en ruimte. Ben jij iemand die impact wil maken in het leveren van een maatschappelijke bijdrage? Iemand die op basis van berekeningen komt tot conclusies? Deze conclusies ook goed kan verwoorden? Dan ben jij mogelijk die nieuwe collega die wij zoeken!  

AAB adviseert klanten in de (glas)tuinbouw in het realiseren van complexe, innovatieve en duurzame vraagstukken op gebieden als (duurzame)energiezaken, (aard)warmte, corporate finance, ruimtelijke ontwikkeling, techniek, modellering en makelaardij. Om ons daarmee te helpen zijn wij op zoek naar een junior adviseur stikstofdepositie met interesse in het maken van stikstofberekeningen, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan zeker verder.

Wat doe je als adviseur stikstofdepositie?
In de functie van junior adviseur stikstofdepositie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van stikstofdepositierapporten. Samen met je collega’s ben je de schakel tussen ruimtelijke ordening, duurzaamheid en vergunningen. Je voert samen met je collega stikstofberekeningen uit en stelt de rapportage op. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn:

 • Het (gezamenlijk) uitvoeren van stikstofberekeningen;
 • Het toetsen, beoordelen en salderen inzake stikstof;
 • Het opstellen van stikstofdepositierapporten;
 • Het samen met je collega geven van advies aan opdrachtgevers over haalbaarheid van hun plannen.

Naast stikstofdepositie werkzaamheden ben je onderdeel van ons ruimtelijke ontwikkelingsafdeling, waardoor andere ruimtelijke ontwikkelingsvragen ook kunnen voorkomen. Hierdoor bestaat voor jou de mogelijkheid om door te groeien naar adviseur ruimtelijke ontwikkeling. 

Wat verwachten we van jou?
Je gaat altijd enthousiast te werk en doet alles wat je doet grondig. Je bent een teamspeler die staat voor kwaliteit en professionaliteit. Je bent onderzoekend en analytisch ingesteld. Wij staan niet stil, jij toch ook niet? Verder herken jij jezelf in het onderstaande:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau in een technische richting;
 • Je hebt geen of enige werkervaring in het vakgebied ruimtelijke ontwikkeling;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed zowel in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar per week.

Waar kom je te werken?
AAB ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers duurzame projecten. We zijn een platte organisatie met zo een 40 specialisten en houden ons bezig met de meest hightech, innovatieve en duurzame projecten. We ondersteunen onze klanten op het gebied van vergunningen, bedrijfseconomische en de technische kant.

Vanuit de afdeling ruimtelijke ontwikkeling ben je ondersteunend en adviserend aan jouw opdrachtgevers op gebieden als vergunningen, ecologie en gebiedsontwikkeling. Je wordt onderdeel van een ervaren team van zeer deskundige collega’s die houden van een geintje. Het team bestaat uit: een afdelingsmanager, 4 collega adviseurs en 2 modelleurs en samen hebben jullie één doel voor ogen ‘opdrachtgevers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambitie te verwezenlijken’. Door het toenemende aantal stikstofdepositie-aanvragen zijn wij nu zoekende naar een collega-adviseur. 

Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen, maar denk je wel te passen bij ons bedrijf? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Dit krijg je van ons
Wij bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid te doen wat je leuk vindt, want dan ben je er vanzelf goed in. Hoe doen wij dit? Jouw dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen, waarderen door middel van borrelen op vrijdagmiddag, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis, inhoudelijke kennissessies met gastsprekers en complimenteren. Daarnaast bieden we je ook:

 • Een marktconform salaris gebaseerd op opleidings- en ervaringsniveau;
 • Pensioenopbouw via onze geselecteerde pensioenverzekering, zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn: 26 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, bovengemiddelde maandelijkse reiskostenvergoeding en studie- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe nu verder
Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.
We zullen met veel interesse je motivatie en curriculum vitae bekijken. Als het lijkt te passen, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Na het gesprek laten we beiden alles even bezinken en als we nog steeds enthousiast zijn, zullen we een vervolgafspraak plannen zodat we meer in detail naar jouw functie kijken. De laatste stap is om te kijken of we eruit komen met de voorwaarden; nagenoeg altijd komt dat wel goed. Het bepalen van een startdatum is het enige dat rest.

 

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.