Vacatures

Projectleider bouw & constructie

Ben jij bouwkundig sterk en constructief ingesteld? Wil jij jouw project daadwerkelijk gerealiseerd zien worden? Dit proces ook zelf regisseren en begeleiden? Binnen onze afdeling techniek zijn wij op zoek naar een projectleider bouw & constructie! 


AAB adviseert klanten in de (glas)tuinbouw in het realiseren van complexe, innovatieve en duurzame vraagstukken op gebieden als (duurzame)energiezaken, (aard)warmte, corporate finance, ruimtelijke ontwikkeling, techniek, modellering en makelaardij. Om ons daarmee te helpen zijn wij op zoek naar een projectleider bouw & constructie met ervaring in het managen van bouwkundige of constructieve projecten, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan zeker verder.

Wat doe je als projectleider?
In de functie van projectleider bouw & constructie ben jij dé hands-on techneut en regisseur. Jij zorgt dat het project veilig, binnen budget en conform planning wordt ontworpen en gerealiseerd. Je bent met de klant bezig om het nieuwbouwproject in de definitiefase vorm te geven. Je bespreekt met de klant zijn wensen en stelt het programma van eisen samen. Daarnaast begeleid je het project binnen onze organisatie van ontwerp tot aanbesteding, van bouwbegeleiding tot oplevering en nazorg van het nieuwbouwproject als gebouw, kas, kantoren, laboratorium of klimaatkamer. Alles met als doel een tevreden klant! 

Enkele bouwkundige projecten uitgelicht: 

  • het realiseren van een nieuwbouw van de World Horti Center;
  • het realiseren van een nieuwe demokast voor Syngenta;
  • het realiseren van Ter Laak Experience Center en DagLichtKas.

Wat verwachten we van jou? 
Jij bent die enthousiaste teamspeler die in staat is in oplossingen te denken voor complexe technische vraagstukken. Je bent gedreven, communicatief vaardig en inventief in jouw handelen. Verder herken je jezelf in het onderstaande profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau;
  • Je hebt ervaring binnen een bouwkundig of constructief werkgebied;
  • Je bent instaat met meerdere personen op verschillende niveaus te communiceren;
  • Je werkt klant- en oplossingsgericht, waarbij assertiviteit is vereist.  

Waar kom je te werken?
AAB ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers duurzame projecten. We zijn een platte organisatie met zo een 40 specialisten en houden ons bezig met de meest hightech, innovatieve en duurzame projecten. We ondersteunen onze klanten op het gebied van vergunningen, bedrijfseconomische en de technische kant.

Vanuit de afdeling techniek begeleid je nieuwbouwprojecten van ontwerp tot realisatie. De afdeling is technisch sterk en realiseert hoogwaardige installaties. Je wordt onderdeel van een professionele en integere afdeling. Met een team van collega’s, bestaande uit: projectleiders, engineers en adviseurs, heb je één doel voor ogen ‘opdrachtgevers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambitie te verwezenlijken’. Doordat onze huidige collega is doorgegroeid, is er ruimte ontstaan voor een nieuwe projectleider.

Dit krijg je van ons
Wij bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid te doen wat je leuk vindt, want dan ben je er vanzelf goed in. Hoe doen wij dit? Jouw dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen, waarderen door middel van borrelen op vrijdagmiddag, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis, inhoudelijke kennissessie met gastsprekers en complimenteren. 

Daarnaast bieden we je ook:

  • Een marktconform salaris gebaseerd op opleidings- en ervaringsniveau;
  • Pensioenopbouw via onze geselecteerde pensioenverzekering, zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
  • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn: 26 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, bovengemiddelde maandelijkse reiskostenvergoeding en studie- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe nu verder
Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

We zullen met veel interesse je motivatie en curriculum vitae bekijken. Als het lijkt te passen, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Na het gesprek laten we beiden alles even bezinken en als we nog steeds enthousiast zijn, zullen we een vervolgafspraak plannen zodat we meer in detail naar jouw functie kijken. De laatste stap is om te kijken of we eruit komen met de voorwaarden; nagenoeg altijd komt dat wel goed. Het bepalen van een startdatum is het enige dat rest.

 

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.