Vacatures

Projectleider warmte

Loop jij warm voor duurzame energie? Wil jij als projectleider in een duurzame en innovatieve omgeving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar niet 1 maar 2 projectleiders (m/v) warmte, dus neem je maatje mee!

AAB afdeling (Aard)Warmte

AAB ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers duurzame projecten.
We hebben al vele warmtenetten gerealiseerd gebruik makend van duurzame warmte, zoals veel geothermie, biomassa en restwarmte.
We ondersteunen onze klanten op allerlei gebied, zoals op gebied van vergunningen, bedrijfseconomisch, maar veelal ook aan de technische kant.
Vanuit de afdeling (Aard)Warmte wordt de realisatie en de daarbij behorende installaties uitgevoerd. De afdeling is zeer dynamisch en realiseert hoogwaardige warmtenetten.
Je wordt onderdeel van een dynamische en snelgroeiende afdeling. Het team waar jij onderdeel van uitmaakt bestaat uit collega projectleiders, engineers en adviseurs, maar in het veld ben je het aanspreekpunt namens de klant en trek je het project samen met gekozen aannemers.

De functie

AAB heeft inmiddels veel ervaring in de aanleg van warmtenetten en deze ontwikkeling in de energietransitie zet steeds sterker door.
De gehele keten vanaf projectontwikkeling tot en met de engineering en aanleg wordt verzorgd vanuit de afdeling.
In verband met het toenemende aantal projecten en onze groeiambities is er de behoefte ontstaan voor extra projectleiders. Tevens is er ruimte voor het intern opleiden van een (junior) projectleider.
Bij de initiatie en realisatie zal nauw worden samengewerkt met de andere afdelingen.

Als projectleider ben jij de hands-on techneut en regisseur. Vanaf de initiatiefase ben je betrokken bij de warmteprojecten. Je bent de belangrijke specialist en vormt hierin de schakel met de klant, aannemers, overheid en eventuele andere partijen. Binnen de opdracht zorg je ervoor dat het project veilig, binnen budget en conform planning wordt ontworpen en gerealiseerd. Je begeleidt het project vanaf overdracht tot er warmte wordt geleverd. Je helpt met het meebouwen van het warmtenet om zo de wereld een stuk duurzamer te maken.

Hoe nu verder

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

 

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.