Vacatures

Projectleider warmte

Warmte is hot! Ben je iemand die graag vooruitloopt in de energietransitie? Steeds sterker de behoefte heeft om hier écht iets aan bij te dragen? Verantwoordelijkheid nemen en dragen kenmerkt ons ook enorm. Herkenbaar? Binnen onze afdeling (aard)warmte zijn wij op zoek naar jou! 

AAB adviseert klanten in de (glas)tuinbouw in het realiseren van complexe, innovatieve en duurzame vraagstukken op gebieden als (duurzame)energiezaken, (aard)warmte, corporate finance, ruimtelijke ontwikkeling, techniek, modellering en makelaardij. Om ons daarmee te helpen zijn wij op zoek naar een projectleider warmte met ervaring in projectbegeleiding van warmtenetten, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan zeker verder.

Wat doe je als projectleider warmte?
In de functie van projectleider warmte ben jij dé hands-on techneut en regisseur. Jij zorgt dat het project veilig, binnen budget en conform planning wordt ontworpen en gerealiseerd. Vanaf de initiatiefase ben jij betrokken bij het warmteproject. Je bespreekt met de opdrachtgever zijn wensen en stelt een programma van eisen samen. Je schakelt veelvuldig tussen opdrachtgever, aannemers, overheidsinstanties en eventuele andere partijen. Je begeleidt jouw warmteproject tot oplevering en overdracht door middel van een goede nazorg. Het begeleiden van testen, beoordelen van de resultaten en het oplossen van tekortkomingen vinden in deze laatste fase plaats. Op het moment dat er warmte wordt geleverd, heb jij die waardevolle bijdrage geleverd in het verduurzamen van de aarde. 

Enkele warmtenetwerkprojecten uitgelicht:

  • het warmtenetwerk gekoppeld aan aardwarmte project Vogelaer;
  • het warmtenetwerk gekoppeld aan aardwarmte project Trias Westland;
  • het warmtenetwerk gekoppeld aan aardwarmte project Green Well Westland. 

Wat verwachten we van jou? 
Jij bent die enthousiaste teamspeler die in staat is om complexe projecten op het gebied van de energietransitie aan te pakken. Je bent ondernemend, professioneel en inventief in handelen om te komen tot een oplossing. Verder herken je jezelf in het onderstaande profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau met een technische achtergrond;
  • Je bent instaat met meerdere personen op verschillende niveaus te communiceren;
  • Je werkt klant- en oplossingsgericht, waarbij assertiviteit is vereist.  

Waar kom je te werken?
AAB ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers duurzame projecten. We zijn een platte organisatie met zo een 40 specialisten en houden ons bezig met de meest hightech, innovatieve en duurzame projecten. We ondersteunen onze klanten op het gebied van vergunningen, bedrijfseconomische en de technische kant.

Vanuit de afdeling (aard)warmte begeleid je warmteprojecten van ontwerp tot realisatie. De afdeling is zeer dynamisch en realiseert hoogwaardige warmtenetten. Je wordt onderdeel van een dynamische en snelgroeiende afdeling. Met een team van collega’s, bestaande uit: projectleiders, engineers en adviseurs, heb je één doel voor ogen ‘opdrachtgevers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambitie te verwezenlijken’. Door het toenemende aantal projecten en onze groeiambitie ontstaat de behoefte voor twee extra collega projectleiders. 

Dit krijg je van ons
Wij bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid te doen wat je leuk vindt, want dan ben je er vanzelf goed in. Hoe doen wij dit? Jouw dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen, waarderen door middel van borrelen op vrijdagmiddag, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis, inhoudelijke kennissessie met gastsprekers en complimenteren. 

Daarnaast bieden we je ook:

  • Een marktconform salaris gebaseerd op opleidings- en ervaringsniveau;
  • Pensioenopbouw via onze geselecteerde pensioenverzekering, zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
  • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn: 26 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, bovengemiddelde maandelijkse reiskostenvergoeding en studie- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe nu verder
Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

We zullen met veel interesse je motivatie en curriculum vitae bekijken. Als het lijkt te passen, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Na het gesprek laten we beiden alles even bezinken en als we nog steeds enthousiast zijn, zullen we een vervolgafspraak plannen zodat we meer in detail naar jouw functie kijken. De laatste stap is om te kijken of we eruit komen met de voorwaarden; nagenoeg altijd komt dat wel goed. Het bepalen van een startdatum is het enige dat rest.

 

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.