Vacatures

Recruiter

Ben jij mensgericht en communicatief sterk? Ben je goed in netwerken en ken jij veel mensen binnen de glastuinbouw? Heb jij een scherp oog voor de juiste kandidaten? Dan is deze functie van recruiter jou op het lijf geschreven.

AAB adviseert klanten in de glastuinbouw in het realiseren van complexe, innovatieve en duurzame vraagstukken op gebieden als (duurzame)energiezaken, (aard)warmte, corporate finance, ruimtelijke ontwikkeling, techniek, modellering en makelaardij. Om onze groei verder vorm te geven door de juiste mensen aan ons te binden zijn wij op zoek naar een recruiter. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan zeker verder.

Wat doe je als recruiter?
In de functie van recruiter ben je verantwoordelijk voor het identificeren, aantrekken en selecteren van getalenteerde professionals voor onze organisatie. Je werkt nauw samen met de directie en HR om de personeelsbehoeften te begrijpen en vervolgens effectieve wervingsstrategieën te ontwikkelen. Je zult gebruikmaken van diverse wervingskanalen om een pool van gekwalificeerde kandidaten op te bouwen en ervoor zorgen dat het wervingsproces soepel verloopt.

In deze functie ben je succesvol als het gaat om:
-          Het samenwerken met directie en HR om personeelsbehoeften te identificeren en vacatures te begrijpen;
-          Het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten en deze publiceren op verschillende vacatureplatforms en sociale media;
-          Het actief zoeken naar potentiële kandidaten via online platforms, netwerkevenementen en andere relevante bronnen;
-          Het opbouwen van relaties met potentiële kandidaten om hun interesse te wekken voor huidige en toekomstige vacatures;
-          Het screenen van kandidaten op basis van cv’s en profielen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste criteria;
-          Het voeren van de eerste kennismakingsgesprekken en beoordelen van kandidaten op basis van hun ervaring, vaardigheden en fit met onze cultuur als toegankelijk, behulpzaam, no-nonsens, sociaal en sportief;
-          Het opbouwen en onderhouden van relaties met onderwijsinstellingen om topstudenten te identificeren en aan te trekken;
-          Het organiseren van informatiesessies en andere wervingsactiviteiten op onderwijsinstellingen;
-          Het identificeren van talentvolle studenten via stages, afstudeerprojecten en andere samenwerkingsverbanden met onderwijsinstellingen en studentenverenigingen;
-          Het opbouwen en onderhouden van relaties met externe wervingsbureaus en andere partners;
-          Het bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van wervingsstrategieën om talentpool en employer branding te versterken.

Wat verwachten we van jou?
Je gaat altijd enthousiast te werk en weet daarbij mensen aan je te binden. Je vindt het leuk om geen uitdaging uit de weg te gaan en jij bent in staat om het schaap met de vijfpoten te vinden. Je bent communicatief sterk en creatief. Verder herken jij jezelf in het onderstaande:

-          Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/ WO niveau;
-          Je hebt werkervaring in het recruitment;
-          Je beschikt over uitstekende communicatieve en overtuigende vaardigheden;
-          Je hebt een proactieve en resultaatgerichte mentaliteit;
-          Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving met betrekking tot werving- en selectie;
-          Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed zowel in woord en geschrift;
-          Je bent minimaal 24 uur beschikbaar per week.


Waar kom je te werken?
AAB ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers duurzame projecten. We zijn een platte organisatie met zo een 40 specialisten en houden ons bezig met de meest hightech, innovatieve en duurzame projecten. We ondersteunen onze klanten op het gebied van vergunningen, bedrijfseconomische en de technische kant.

De afdeling HR houdt zich bezig met de instroom, doorstroom en uitstroom van onze professionals. Dit wordt op dit moment gedaan door de HR-manager. Doordat AAB blijft groeien, willen wij meer focus aanbrengen op het sourcing & recruitment. Ben jij hier de juiste persoon voor? Wij maken graag kennis met jou!

Dit krijg je van ons
Wij bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid te doen wat je leuk vindt, want dan ben je er vanzelf goed in. Hoe doen wij dit? Jouw dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen, waarderen door middel van borrelen op vrijdagmiddag, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis, inhoudelijke kennissessies met gastsprekers en complimenteren.
Daarnaast bieden we je ook:

-          Een marktconform salaris gebaseerd op opleidings- en ervaringsniveau;
-          Pensioenopbouw via ons geselecteerde pensioenfonds, zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
-          Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn: 26 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, bovengemiddelde maandelijkse reiskostenvergoeding en studie- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe nu verder
Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

We zullen met veel interesse je motivatie en curriculum vitae bekijken. Als het lijkt te passen, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Na het gesprek laten we beiden alles even bezinken en als we nog steeds enthousiast zijn, zullen we een vervolgafspraak plannen zodat we meer in detail naar jouw functie kijken. De laatste stap is om te kijken of we eruit komen met de voorwaarden; nagenoeg altijd komt dat wel goed. Het bepalen van een startdatum is het enige dat rest.

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.