Vacatures

Technisch projectleider

Heb jij affiniteit met de tuinbouw? Ben je op zoek naar technische innovatieve projecten waarbij je direct met de ondernemer schakelt? Durf jij het aan om als projectleider onze (glas)tuinbouwprojecten te begeleiden? Binnen onze afdeling techniek zijn wij op zoek naar een technisch projectleider! 

AAB adviseert klanten in de (glas)tuinbouw in het realiseren van complexe, innovatieve en duurzame vraagstukken op gebieden als (duurzame)energiezaken, (aard)warmte, corporate finance, ruimtelijke ontwikkeling, techniek, modellering en makelaardij. Om ons daarmee te helpen zijn wij op zoek naar een technisch projectleider met ervaring in het begeleiden van technische glastuinbouwprojecten, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan zeker verder.

Wat doe je als projectleider?
In de functie van technisch projectleider ben jij dé hands-on techneut en regisseur die zorg draagt voor de begeleiding van de verbouw, ombouw en/ of nieuwbouw van (glas)tuinbouwprojecten. Jij zorgt dat het project veilig, binnen budget en conform planning wordt ontworpen en gerealiseerd. Je bent met de klant bezig om het project in de definitiefase vorm te geven. Je bespreekt met de klant zijn wensen en stelt het programma van eisen samen. Daarnaast begeleid je het project binnen onze organisatie van ontwerp tot aanbesteding, van bouwbegeleiding tot oplevering en nazorg. Alles met als doel een tevreden klant! 

Enkele technische glastuinbouwprojecten uitgelicht: 

  • het realiseren van een nieuwe insecten productiefaciliteit voor Koppert;
  • het uitbreiden van een bedrijfshal voor Florensis;
  • de verbouwing van een kas voor Globe Plant.

Waar kom je te werken?
AAB helpt klanten, die weten waar ze naar toe willen en waarom, haar ambities te verwezenlijken. Dagelijks zijn wij bezig om voor onze klanten hun duurzame projecten te realiseren. We zijn een platte organisatie met zo’n 40 specialisten. ‘Wij helpen onze klanten echt’ en realiseren samen de benodigde oplossing. Dit doen we met elkaar, waarbij collegialiteit en behulpzaamheid de norm is.

Vanuit de afdeling techniek begeleid je nieuwbouwprojecten van ontwerp tot realisatie. De afdeling is technisch sterk en realiseert hoogwaardige installaties. Je wordt onderdeel van een professionele en integere afdeling. Met een team van collega’s, bestaande uit: projectleiders, engineers en adviseurs, heb je één doel voor ogen ‘opdrachtgevers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambitie te verwezenlijken’. Doordat onze huidige collega is doorgegroeid, is er ruimte ontstaan voor een nieuwe projectleider.

Wat verwachten we van jou? 
Jij bent die enthousiaste teamspeler die in staat is in oplossingen te denken voor complexe technische vraagstukken. Je bent gedreven, communicatief vaardig en inventief in jouw handelen. Verder herken je jezelf in het onderstaande profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau in een technische richting;
  • Je hebt ervaring met 2D en 3D tekenpakketten denk hierbij aan AutoCad en Inventor;
  • Je bent instaat met meerdere personen op verschillende niveaus te communiceren;
  • Je werkt klant- en oplossingsgericht, waarbij assertiviteit is vereist.  

Dit krijg je van ons
Wij bieden een open, toegankelijke en collegiale werksfeer, waar jij je thuis voelt. De gelegenheid te doen wat je leuk vindt, want dan ben je er vanzelf goed in. Hoe doen wij dit? Jouw dagelijks te motiveren om het beste uit jezelf te halen, waarderen door middel van borrelen op vrijdagmiddag, meerdere keren per jaar een teamuitje, jaarlijkse studiereis, inhoudelijke kennissessie met gastsprekers en complimenteren. 

Daarnaast bieden we je ook:

  • Een marktconform salaris gebaseerd op opleidings- en ervaringsniveau;
  • Pensioenopbouw via onze geselecteerde pensioenverzekering, zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
  • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn: 26 vakantiedagen, 8,33% vakantietoeslag, bovengemiddelde maandelijkse reiskostenvergoeding en studie- en opleidingsmogelijkheden.

Hoe nu verder
Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meewerken aan het succes van onze klanten aan de top van de sector? Stuur ons je sollicitatie via hr@aabnl.nl of solliciteer via het formulier op deze pagina.

We zullen met veel interesse je motivatie en curriculum vitae bekijken. Als het lijkt te passen, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Na het gesprek laten we beiden alles even bezinken en als we nog steeds enthousiast zijn, zullen we een vervolgafspraak plannen zodat we meer in detail naar jouw functie kijken. De laatste stap is om te kijken of we eruit komen met de voorwaarden; nagenoeg altijd komt dat wel goed. Het bepalen van een startdatum is het enige dat rest.

Naar het overzicht

Solliciteer direct

Motivatie*
CV*
Ik ga akkoord met het privacy statement.